Just nu

Making A Murderer
dokumentärserie 

Senaste kommentarer
Sök
Navigation
Main | Livet är det som pågår medan Saga ligger med Victor Schantz »
tisdag
jan012013

So long, see you honey!

Det var länge sedan jag skrev här sist, och det kommer att dröja ännu längre till nästa gång. Kanske blir det aldrig mer, men det vill jag inte skriva, för då blir jag ledsen. Min vanskötta Kafka-blogg. En trogen hund som viftar på svansen när jag dyker upp, oavsett hur länge den stackars kraken blivit lämnad ensam.

Men, nu var det inte meningen att det här skulle bli ett nostalgiskt och sorgligt inlägg, tvärtom, här vilar inga ledsamheter. Nu tänkte jag göra som Gud och öppna ett fönster när jag stänger en dörr. (Ha! Om jag inte var dömd till helvetet förr så är jag det definitivt nu när jag fått hybris och jämfört mig med skaparen.)

De flesta av er som känner till den pyttelilla blogg som är Kafka på jobbet känner förmodligen till den rätt stora blogg som heter Bokhora. Tjejerna som under flera år har dragit hela det tunga lasset att göra bloggen uppmärksammad och framgångsrik har hört av sig till mig och frågat om inte jag kan tänka mig att glida in på räkmacka och vara med nu när det så att säga är serverat.

Man måste lämna sin bekvämlighetszon för att utvecklas, sägs det. Jag har nu chockat skiten ur mig själv och tackat ja till att kliva ut i dagsljuset.

Jag är livrädd. Jag har kastat ut en flaskpost från balkongen och bett om räddning. Nej, det har jag givetvis inte, det vore oansvarigt och någon kunde göra illa sig, men jag befinner mig i en fas av panik. Snälla ni som orkat läsa mina pladdriga och högst onyanserade inlägg de senaste åren, följ med mig nu. Jag kommer att behöva ert stöd och de festliga och snälla kommentarer jag blivit bortskämd med.

Bokhora är en grupp och jag är det nya kidet i kvarteret. Det enda kidet som inte heter Johanna. Jag är hon som heter Åsa.

Vi hörs väl av?

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.

Reader Comments (9)

Hurra, vad roligt! Jag har följt dig här och ser fram emot att läsa dig hos Bokhora. Hur blir det - kör du en skuggcirkel till nästa P1-are också? Hoppas! Jag brukar gå bokpromenad med kamrat och sedan lyssna på först dig/er, sedan radio. Vill inte behöva bryta denna tradition, som du säkerligen förstår.

januari 1, 2013 | Unregistered CommenterKa

Hej Åsa! Välkommen ut.
Jag kommer att sakna din Kafkapajobbet-blogg. Den har givit mig mycken glädje.
Men jag gläds med dig när du nu går vidare i Bokhoragänget. Du blir ett fint tillskott i det gänget!
Ser fram emot dina inlägg.
Den tidigare komentaren idag, skulle jag verkligen kunna skriva under på. Både innehållsmässigt och vad gäller signaturen. Jag har ju i tidigare sammanhang alltid använt signaturen ka...... Så nu är vi två stycken...
Nu följer jag dig på Bokhora!
ka

januari 1, 2013 | Unregistered Commenterka

Wow, snacka om att bygga upp stämning! Jag trodde du som alla andra skulle börja fastna i vanliga livet och inte hinna med att roa oss som är ... fast i vanliga livet. Så släpper du bomben; bokhora! Shit, grattis! Jag har faktiskt inte läst dem tidigare men nu får jag väl ge dem en chans när du gör det.

januari 2, 2013 | Unregistered CommenterJack

Haha, trodde nog också att du skulle lägga ner men det här var ju så mycket roligare! Heja dig! Och självklart hänger vi med!!!

januari 2, 2013 | Unregistered CommenterDet mörka tornet

Äntligen! Jag har följt dig till och från och kan inte annat än gratulera. Grattis Åsa och grattis alla läsare på Bokhora. .

januari 3, 2013 | Unregistered CommenterHelena B

åh underbart grattis grattis grattis!!!!!!
jag älskar din kafkapåjobbet-blogg men att få blogga hos bokhora! wow!
jätteroligt.

januari 4, 2013 | Unregistered Commenterlinda

Klart jag hänger med till Bokhorabloggen. Skoj Åsa!
Ska genast lägga in adressen som favorit. Good Luck!

januari 7, 2013 | Unregistered CommenterWiolen

Ja, tur för oss att du inte tänkte sluta skriva! Jag kommer att följa dig hela tiden på bokhora och fortsätta tipsa alla jag känner om dina fantastiska blogginlägg! Heja Åsa! /Jenny Svanelid

januari 8, 2013 | Unregistered CommenterJenny S

Kul! Hänger med så klart och ändrar Kafkapajobbetlänken hos mig. Eller nej, förresten, lägger till Bokhoralänk, tror jag. Men vet ju aldrig.

januari 12, 2013 | Unregistered CommenterKarin

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>